Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Degelijke zege dames 211
dec

In de laatste wedstrijd van dit jaar wachtte ons Athos d3 uit Sevenum. In de voorgaande jaren niet een tegenstander waar wij lekker tegen speelden en niet een waar we veel punten tegen gehaald hebben. Maar vandaag liep dat anders. De volle winst bleef in Grashoek. Waar het vorige week vooral spectaculair was met een enorme beleving van zowel spelers als publiek zag het wederom in grote getale opgekomen publiek vandaag een hele andere wedstrijd.

Het duurde even voor we het verschil konden maken maar in geen enkele set zijn we in de problemen geweest. Op alle fronten waren wij de betere en zorgden we ervoor dat we met leuke rally’s en mooie aanvallen de tegenstander onder druk zetten. Het goede aan alles was dat we ons niet gek lieten maken. We kregen naar de mening van de coach alleen wat te gemakkelijk een serie punten tegen als we net een voorsprongetje opgebouwd hadden.

De eerste twee sets gingen met 2 keer 25-17 naar ons. In de derde set duurde het net wat langer alvorens het definitieve verschil gemaakt werd en die eindigde in 25-21.

Het o zo belangrijke 5e punt werd deze keer goed opgehaald. (in de hoop dat Holyoke wellicht een puntje of meer zou laten liggen in Kessel (helaas dames was dat niet het geval) Het verschil met de nummer twee blijft dus maar 6 punten. Een die we goed kunnen gebruiken als we aan de loodzware tweede helft van de competitie beginnen. Niets is gelopen niets is beslist, een ding is zeker na de eerste helft van de competitie die wij vandaag afsloten zijn we nog steeds koploper.

Het duurt even voor we weer mogen voor de competitie, want dat is pas op zaterdag 21 januari. Dan komt de hekkensluiter van dit moment naar Grashoek. Wij wensen jullie allemaal dan ook hele fijne feestdagen, een goede jaarwisseling en wij hopen elkaar zeker weer te zien op de 21-1-2012.

Voor wie ons tussentijds wil volgen dat kan ook.

Wij spelen op vrijdag 6 januari in Arcen tegen Flash aanvang rond 20.00 uur

Maar wat ook een publieksevenement is, is zaterdag 7 januari als wij bezoek krijgen in de Ankerplaats van de Veteranen van SV Grashoek, dit spektakelstuk begint om 16.00 uur (dan hebben we de warming-up er al opzitten)

Terug
^ Terug naar boven