De kop is eraf voor Dames 1

De eerste trainingsweek van het nieuwe seizoen zit erop. Met andere woorden de KOP IS ERAF. Letterlijk? Nee gelukkig niet al zullen een aantal van ons dat gevoel zeker en wel gehad hebben na de bootcamp op zondagochtend. Met een externe begeleider, dankjewel Louk voor jou inzet en enthousiasme, werd de zondag goed gestart. Enthousiast startte ook het team en met de nodige uitdaging en inzet werd de eindstreep gehaald.

Inzet/doorzettingsvermogen zijn belangrijke elementen die je verder helpen waren de slotwoorden van Louk.

Toen de dames klaar waren wachtte hen een, door de Ankerplaats Robin Peeters, verzorgde lunch. De een had honger en de ander kreeg na een dergelijke inspanning niets naar binnen. Met een aansluitende techniek training werd de dag afgesloten en heeft menigeen de rest van de dag gevoeld wat zij deze ochtend mee begonnen zijn. Inspannend, vermoeiend uitdagend grensverleggend maar vooral tevreden over jullie inzet keerde iedereen huiswaarts.

De eerste week zit erop en de komende week wordt en dan ook weer volop getraind om zo ook in het komende weekend er vol tegen aan te kunnen in de eerste voorbereidingswedstrijden in aanloop naar het nieuwe seizoen.

Zaterdag 1-9-2018 spelen we een driekamp in Sevenum. Om 16.50 uur start onze eerste wedstrijd tegen Civitas en om 18.10 uur de tweede tegen Athos. Als je wil komen kijken, dan kan dat. Tot volgende week.