Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames 2 sluit seizoen af met overwinning op Hovoc22
apr

Afgelopen zaterdag speelden we de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Hovoc uit Horst kwam op bezoek en voor ons stond er veel op het spel terwijl voor Hovoc alleen behoud van hun 5e plaats nog telde.
Onze inzet was 3 punten te halen uit deze wedstrijd om zeker te zijn van de 9e plaats en daarmee promotie/degradatiewedstrijden te ontlopen.

In de 1e set begonnen we goed aan de wedstrijd en dwongen een voorsprong af die we vast hielden tot Hovoc op 23-23 weer langszij wist te komen. Vooral de middenaanval bij Hovoc scoorde veel en ons antwoord daarop bleef uit.
Wij konden nog het 24e punt scoren, maar daarna was het spel van Hovoc net iets effectiever en ging de set verloren met 25-27.

In de 2e set hield Hovoc ons constant onder druk en ook deze set ging verloren met 19-25.
Voor ons betekende dit alles op alles zetten om de komende 3 sets de benodigde 3 punten veilig binnen te slepen.

We konden in de 3e set meer druk bij Hovoc leggen en liepen uit naar een comfortabele voorsprong; 21-15. Even dreigde Hovoc weer terug te komen maar met 25-21 wisten we deze set toch binnen te halen, 1e punt was binnen.

In de 4e set ging het lang gelijk op maar tegen het einde wisten we goed door te drukken en via 22-20 de set met 25-20 overtuigend te winnen.

De 5e beslissende set was het vuur bij Hovoc uit het spel terwijl wij steeds meer overtuiging en zelfvertrouwen in ons spel konden leggen. Met 15-12 werd de set gewonnen en 3-2 winst een feit. KABOEM !!

Opnieuw het bewijs dat we als team, vooral in de 2e competitiehelft, goed gegroeid zijn en 2e klasse waardig zijn gebleken.
Handhaving in de 2e klasse was het doel en met de 9e plaats is dat dus gelukt. Aangezien we zonder het blessureleed en alle andere tegenslag zeker nog wat meer punten hadden behaald kunnen we beslist terug kijken op een geslaagd seizoen.

Tot slot willen we iedereen bedanken die ons daarbij gesteund heeft, te beginnen met het publiek voor de luidkeelse aanmoedigingen. Daarnaast was de steun van de jeugdspeelsters van Dames 1 en MA onmisbaar; Mireille, Veronica, Loes en Juliette, dank je wel daarvoor. Verder wensen we Heidi en Annemie veel volleybalplezier toe volgend seizoen bij de recreanten en Anke succes met haar studie.

Op naar het volgende seizoen en tot ziens!

Terug
^ Terug naar boven