Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames 2 puntloos tegen Hovoc22
sep

Na het kampioenschap vorig jaar moest de 1e wedstrijd aangetreden worden tegen Hovoc in Horst. De 1e set was wennen aan het hogere niveau van de 2e klasse en een goed spelend Hovoc (vorig jaar 3e in de poule). Deze set werd daardoor redelijk ruim verloren: 25-14. In de 2e set werd de tegenstander goed onder druk gezet waardoor hun aanvalsspel haperde met als gevolg een mooie voorsprong van 17-13. Daarna kwam Hovoc weer beter in het spel en waren we niet bij machte hier voldoende tegenstaand tegen te bieden. Het werd gelijk, 21-21, en Hovoc drukte door tot 25-22.

In de derde set bleven we goed spel spelen tegen het sterke Hovoc, maar halverwege hadden we de pech dat Loes Spreeuwenberg geblesserd uitviel en daarmee de enige wisselspeler die we hadden voor haar ingezet moest worden. We speelden voor wat we waard waren maar met een gehavend team was dat te weinig om punten uit Horst mee naar huis te nemen. Met 2x 25-20 en dus 4-0 maakte Hovoc de wedstrijd degelijk af. Wel een ruime voldoende voor de dames en met een compleet en hopelijk over een paar weken weer allemaal fitte spelers biedt dit goede vooruitzichten voor de komende wedstrijden.

Terug
^ Terug naar boven