Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames 1 wint van hooggeplaatst Havoc7
nov

Na een week van kleine blessures moesten we toch aan de bak thuis tegen Havoc. Een jonge en leuk spelende ploeg. Aan de stand zagen we dat zij voortvarend aan de competitie waren begonnen. De eerste set had een vreemd verloop een gat geslagen van 5 punten wat prompt werd weg geserveerd door een service beurt. Onnodig maar we kregen de sprong floats niet onder controle. Gelukkig werden we net op tijd wakker en haalden we de set binnen.

Set 2 was een fouten festijn, waarbij Havoc uiteindelijk de minste fouten maakte. De 1-1 in sets maakte schijnbaar iets los bij de Grashoekse formatie, plots liepen alle faccetten van het spel veel beter. Service druk en elke kans maken leidde tot een 25-9 set winst.

We roken de kans om een mooie thuiswinst veilig te stellen. Ondanks verschillende wisselingen bleven we de bovenliggende partij, en pakte we dan ook verdiend de 3-1 zege.

Lisanne (D2) verdiend een groot compliment omdat ze na 2 sets de licht geblesseerde Sanne feilloos verving. Mireille liet zien dat vorige week een incident was en herstelde zich sterk.

Volgende week gaan we in een ongewone samenstelling naar Meerlo. Punten meenemen is het doel!

Terug
^ Terug naar boven