Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames 1: Weer puntje tegen ploeg uit top 319
mrt

In de uitwedstrijd tegen VCP, de nummer 2 uit de stand maakten we ons geen illusies. Niets is echter verloren voor de wedstrijd gespeeld is. We begonnen echter zeer slecht aan de wedstrijd. VCP liet ons alle kanten van het veld zien en zelf waren we geen schim van de ploeg die vorige week de koploper een set afhandig maakte. De gelegenheidscoach voor vandaag wist niet wat hij zag zoveel ging er tegelijk fout. In de tweede helft van de set vonden we een klein beetje onze draai maar in te halen waren ze niet meer.

Dan maar rigoureus wisselen. Drie reserves mochten in de tweede set starten. Meteen in het begin konden we goed bijhouden, een 7-6 voorsprong kregen we zelfs. VCP schakelde een tandje bij en werkten aan een voorsprong die opliep tot 15-8. Aan onze kant ging het steeds beter lopen en puntje voor puntje kwamen we dichterbij, tot 23-20 zelfs en je zag aan VCP dat ze zoiets hadden van maar dit gaat niet gebeuren. Zij wilden hun achterstand van 3 punten op de koploper niet groter laten worden. Ze schakelden nogmaals bij en het werd 25-21. Dit klinkt stukken draaglijker.

De 3e set was er een met pieken en dalen en werd met 25-16 verloren. Dan maar de laatste set proberen er iets uit te slepen wat een goed gevoel moest geven. Iets vrijer in het veld, waardoor er meer druk ontstond bij VCP zorgde ervoor dat we via 8-6 uitliepen naar een 11-6 voorsprong, Zie je wel dat we het kunnen!! Maar dat mag je dan net niet zeggen want het werd gewoon weer 13-13. Toch zat er meer felheid en beleving die vertrouwen gaf want via 15-17 en 16-21 kwam het geloof dat ook hier een punt te halen was. Nog even leek het erop dat we dat punt niet wilden want tot 24-23 lieten we ze komen. Een lange rally met een goed blok zorgde voor het 25e punt en zo het wedstrijdpunt voor ons. Wederom slechts een 3-1 overwinning voor VCP wat daarmee de kansen op de titel niet in eigen handen heeft.

Volgende week wacht dames 1 de nummer 3 van de stand Were-Di uit Gemert komt dan naar Grashoek. De dames gaan eerst Dames 2 aanmoedigen en hopen dan dat het in grote getale opgekomen publiek ook hen zal steunen in de strijd om de o zo belangrijke punten. Tot van de week in de Ankerplaats.

Terug
^ Terug naar boven