Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames 1 verslaat Stravoc5
mrt

In de uitwedstrijd tegen stravoc wachtte ons een gemotiveerde tegenstander die wat goed te maken hadden voor de geleden 4-0 nederlaag in de thuiswedstrijd.
Maar ook wij hadden de carnaval weer uit de benen en na een goede degelijke overwinning vorige week tegen de nummer laatst was het vandaag de nummer 4 van de ranglijst tegen de nummer 5. Alles aanwezig voor een mooie pot volleybal. De eerste set starten we wat nerveus en bleven we aan elkaar gewaagd tot 12-12. De serve-fouten stapelden zich op, maar een geluk voor ons was dat Stravoc er gedurende de gehele set net zoveel mistte als wij. In de tweede helft van de set lukkte het ons om een voorsprong te nemen want via 19-13 en 21-14 pakten wij de eerste set met 25-17.

De tweede set kenden een bijna foutloze service-pass en de ballen werden met opdracht goed gescoord. Stravoc kon echter gedurende de gehele set bijbenen. Het duurde tot 18-17 toen we de eerste keer echt een gaatje sloegen naar 22-18. Nog een stuiptrekking en ook de tweede set was binnen. En al schrijven we het zelf, dit was volledig terecht. Twee nul voorsprong wie had dat gedacht.
De 3e set was de spannendste van allemaal. Continu ging het tegen elkaar op en wie de minste fouten maakte leek met de setwinst aan de haal te gaan. Op 13, 16, 20 en 21 werd het gelijk en op 24-23 kregen we ons eerste wedstrijdpunt. Een punt wat we meteen wisten te benutten. Drie-nul voorsprong en vier punten toegevoegd aan het totaal.

In de laatste set ging het licht uit bij ons, het scorend vermogen was te laag (was in de 3e set al ingezet) en de tegenstander maakte 12 punten tegen het einde van de set en wij maakten er niks meer van. 25-16 bleef deze set terecht bij de thuisploeg. Al met al een stevige 3-1 overwinning die vertrouwen moet geven om volgende week in de thuiswedstrijd tegen koploper Sittard vol gas te geven en te laten zien dat we de ongeslagen status thuis graag willen handhaven. Publiek is natuurlijk ook van harte welkom, maar die blijven vast hangen na de wedstrijd van Dames 2 (die spelen om 17.30 uur tegen meterik een 10-punten wedstrijd) en zien dan om 19.15 uur de wedstrijd Grashoek dames 1 tegen de koploper Ergo VCS uit Sittard. Tot dan!!

Terug
^ Terug naar boven