Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames 1 flikt het weer!10
mrt

Ja ja de koploper op bezoek in Grashoek. Bijna een uur later dan gepland, door het uitlopen van voorgaande wedstrijden, begonnen we aan de wedstrijd tegen de koploper.
In de uitwedstrijd hadden we een twee nul achterstand omgebogen in een 3-2 winst en hoe dat ging waren wij niet vergeten.
De opening van de wedstrijd was voor Ergo, zij kwamen beter uit de startblokken, maar een 5-1 achterstand werd door ons snel weggewerkt en omgebogen in een 16-12 voorsprong. Maar echt los kwamen we niet maar op 23-19 lag de setwinst voor het grijpen. Desondanks werd het weer 23-23. In de tweede fase van de eerste set waren er een aantal discutabele ballen die zeker niet in ons nadeel uitvielen. Maar we pakten een 1-0 voorsprong, iets wat energie losmaakte bij Ergo voor de komende sets.

De tweede en derde set leken op elkaar, met een video-analyse in het hoofd van de heenwedstrijd werd er gebruik gemaakt van de zwakte van de koploper. Een goede servicedruk met gevarieerd aanvalsspel maakten het leuker en winnen geeft plezier dus wat wil je nog meer. Beide sets wonnen wij met 25-21 en dan sta je wederom met 3-0 voor in sets, maar deze keer tegen de koploper (mochten ze kampioen worden dan zijn wij degene waarvan ze tweemaal verloren hebben). De vierde set lukte het ons niet om een punt extra te pakken en in te lopen in de stand.
3-1 was een goede weergave van de krachtsverhoudingen, een goede wedstrijd vanuit onze zijde en een die vertrouwen geeft voor de topper van volgende week tegen Peelpush d4. In de stand zijn we geklommen naar een 3e plaats op slechts 11 punten achter de koploper maar met een wedstrijd minder gespeeld.

Waar gaat dit naartoe? We doen ons best en hopen jullie steun te krijgen in de laatste 5 wedstrijden van het seizoen te beginnen zaterdag in de Ankerplaats om 19.15 uur tegen Peelpush.

Terug
^ Terug naar boven