Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames 1: COMPLETE OFF-DAY!!!!!!!21
jan

Zowel in de beker als in de thuiswedstrijd werd er al gewonnen van onze tegenstander van vandaag Holyoke uit Belfeld.
Maar dat zegt niets over hoe het vandaag zou kunnen gaan. Na een punt of 8 gespeeld te hebben kwam de zaak op gang, zo leek het.
DE service-pass was niet goed maar desondanks lukte het met regelmaat om de gaten te vinden. Via 8-5 liepen we uit naar 17-11. Met een niet fitte libero was het zaak om de krachten te verdelen. Maar in deze set leverde dat geen problemen meer op en met 25-16 haalden we de set binnen.

 Een nieuwe spelverdeler aan Holyoke kant zorgde voor een verandering van hun spel vanaf de tweede set. Met meer vertrouwen en kracht lieten ze ons plots de fouten maken en lukte het ons niet om te scoren. De gehele set keken we tegen een kleine achterstand aan en we waren niet in staat dit te keren. Te veel persoonlijke fouten en een steeds beter verdedigend Holyoke zorgen voor setverlies met 25-18. De 3e set werd het nog negatiever en waren we niet in staat om ons daar overheen te zetten. Met 25-13 nam Holyoke een 2-1 voorsprong. Toen kwam er wat vuur terug in het team, zo van wij gaan hier nog twee sets volleyballen. Vooruit dan, schouders eronder en we gaan ervoor. De gehele set hadden we een kleine voorsprong en we kwamen zelfs 23-21 voor. Vervolgens nog twee kansen om de set te winnen op 24-22 maar op een dag dat het niet lukt dan gaat het blijkbaar op zulke momenten ook niet. drie persoonlijke fouten, tekenend voor de gehele wedstrijd zorgden voor setverlies en ook de wedstrijd. Het moest er een keer van komen na 9 overwinningen op een rij. Met beide beentjes weer terug op aarde is een mooie conclusie, komende twee weken flink trainen en dan op 2 februari naar Maastricht om daar deze wedstrijd uit ons geheugen te spelen.

Terug
^ Terug naar boven