Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames 1: 4 punten erbij!9
dec

Op bezoek bij een oude bekende in Sevenum, vorig jaar speelden we de beslissende PD-wedstrijd tegen hen, wisten we dat het vandaag geen makkie zou worden. Sinterklaas is van de week vertrokken en de tijd om cadeautjes achter te laten was het ook zeker niet. Op de een of andere manier was de spirit er niet helemaal. Het oogde vanaf het inspelen al wat traag en zo werd ook aan de wedstrijd begonnen. Wederom een uitwedstrijd waar we blijkbaar pas later een beetje op gang komen. De gehele eerste set hebben we tegen een achterstand aangekeken en waren we niet bij machte om Athos onze wil op te leggen, iets wat de laatste weken wel goed lukte. Het duurde dan ook tot 20-20 voordat we hen bij waren. En de weggewerkte achterstand was genoeg om in de eindfase door te duwen en zorgde er ook voor dat de setwinst mee naar Grashoek ging; 25-22.

In de tweede set een vergelijkbaar verloop, hier begonnen we net te laat aan de inhaalrace, 22-22 mocht het nog worden maar met 25-23 ging deze set verloren. Zou het besef komen dat je vandaag wat te winnen hebt?
De 3e set lieten we een beetje zien waar we toe in staat zijn, werkvolleybal, niet opgeven en minder fouten maken dan de tegenstander. Met geen fraai volleybal maar wel met de genoemde ingredienten werd deze set met 25-18 een makkelijke prooi voor ons.

Maar dan moet je de 4e set wel winnen om dat goede gevoel vast te houden. Niets was minder waar. 12-6 stonden we achter, willen we wel of niet. Ja wij willen die 4 punten. Even gas geven en Athos was geen partij voor ons op 20-17 voor kregen we de laatste time-out tegen. Met hulp van de tellers was het verzet gebroken en haalden we ook deze set met 25-20 winst binnen.

Een zege niet tot stand met goed en fraai volleybal maar een op inzet. Een verdiende overwinning die wel een waarschuwing mag zijn dat je geen enkele ploeg in de stand mag onderschatten.
Vandaag wacht ons de derby in en tegen Panningen voor het Bekertoernooi om 17.15 uur

Terug
^ Terug naar boven