Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

ALGEMENE LEDENVERGADERING VERPLAATST!!!11
mei

Geachte leden van VC Grashoek,

Wegens de omstandigheden rondom Corona hebben wij besloten de algemene ledenvergadering in ieder geval te verplaatsen tot na de zomervakantie. Tegen die tijd zullen we naar jullie communiceren wanneer de jaarvergadering precies plaats zal vinden en waar.

Mochten er vragen over zijn, dan kunnen jullie hiervoor de bestuursleden benaderen.

Nieuwe kledinglijn VC Grashoek5
nov

VC Grashoek heeft samen met Sporthuis 2000 de Bruijn een nieuwe, kleurrijke kledinglijn samengesteld. De wedstrijdshirts die we binnen de vereniging hebben blijven we natuurlijk dragen.

De pasmaten van de kleding komen in de winkel te hangen.

Corona1
sep

Er is door VC Grashoek een protocol opgesteld omtrent de corona. Het protocol kun je terugvinden bij de http://www.vcgrashoek.nl/downloads/

Na de persconferentie van maandag 28-09-2020 mag ook VC Grashoek géén toeschouwers meer ontvangen tijdens de volleybalwedstrijden!

Voor spelers zelf gelden de regels die in het protocol staan. Download deze dus even en lees het even door! De belangrijkste regels heb ik hieronder even op een rijtje gezet:

  • Er is altijd één kleedlokaal voor de tegenstanders. Hier kan gebruik van worden gemaakt. Zorg dat je voor zover bent omgekleed, zodat het moment in het kleedlokaal, van korte duur is. Van de douches kan ook gebruik worden gemaakt. De middelste douche niet! Er zijn dus 4 douches in totaal per kleedlokaal.
  • Er wordt altijd 1,5 meter afstand gehouden van elkaar!
  • Op het moment dat je niet fit bent, blijf je thuis!
  • Was vaak je handen!
  • Gebruik papieren zakdoekjes!
  • Verder zal het wedstrijdformulier gebruikt worden als registratieformulier. Wanneer er een uitbraak komt, weet het secretariaat precies wie benaderd zal moeten worden.

Mocht je nog meer dingen willen weten, bekijk dan ons protocol of benader het secretariaat van VC Grashoek.

Jeugdclinic met Dirk Sparidans1
sep

De jeugdclinic is verplaatst naar zondag 11 oktober! De clinic word gegeven door een oud speler van het Nederlands heren volleybalteam. Dirk Sparidans, ex libero.
^ Terug naar boven