Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Nipte nederlaag Dames 2, maar gevoel van overwinning5
dec

Met een weekje rust, wat ons goed heeft gedaan om een aantal zaken duidelijk te krijgen, na de blamage tegen Asterix wachtte ons vandaag de nummer 3 uit de stand. Op basis daarvan geen makkie. Zeker niet als je je bedenkt dat we nog maar met 7 eigen spelers zijn.

De eerste set liep het eerste team van Maasdal al snel van ons weg, gelukkig telkens maar een puntje of drie/vier. elke keer waren wij in staat om dat gaatje te dichten. Tot 20-17 ging het elke keer zo.

Toen kwamen we bij op 23-21 en gingen we ook nog voorbij door een erg goede service serie. Met 25-23 ging zelfs onverwacht de setwinst naar ons. Een opsteker die we konden gebruiken.

De tweede set een vergelijkbaar beeld maar deze keer waren we vanaf 18-15 zchter niet meer in staat het gat te dichten en deze set ging verdiend naar Maasdal.

In de 3e set met een ietwat gewijzigde opstelling en veel inzet goed aanvalsspel liep het zoals we weten dat we kunnen. In mum van tijd was het toen 25-15.

De o zo belangrijke 4e set lukt het net allemaal niet. een te groot gat geslagen konden we op het laatst niet meer goed maken, we kwamen nog dichtbij maar helaas. een 5e en beslissende set moest er aan te pas komen.

De 5e set begonnen we goed. 4-0 voor en vervolgens stropte he. bij de wissel van kant stonden we 8-6 achter en al snel was het 13-8. Wederom kwamen we terug maar iets wat teveel persoonlijke fouten en een gebrek aan lef waren redenen waarom Maasdal het 5e puntje mee naar huis kon nemen.

We kijken tevreden terug op deze nederlaag (in wedstrijpunten waren we winnaar maar dat telt niet helaas) omdat we het publiek een leuke wedstrijd voorgeschoteld hebben en dat we aan ons zelf hebben laten zien dat we wel kunnen volleyballen.

Terug
^ Terug naar boven