Mooie teamprestatie Dames 2

In de uitwedstrijd van vandaag tegen de nummer 3 Tupos uit de stand wisten we dat we vanaf het eerste moment vol aan de bak moesten. Niets voor niets en dat werd het ook niet want ruim twee uur na aanvang van de wedstrijd gingen wij met 3 van de 5 punten huiswaarts. De wedstrijd verdiende een 5e set en die kwam er gelukkig ook.

De 1e set liep redelijk gelijk op en ging erg spannend uit 23-25. Wie had dat gedacht. Dat was waarschijnlijk de reden dat we in de 2e set al snel tegen een forse achterstand aankeken en dat bleef zo tot 19-11. Vanaf dat moment liep het weer, lange rally’s werden gewonnnen en uiteindelijk kwamen we op 24-23 voorsprong. Toen was de puf even op en meteen sloeg Tupos toe 27-25 in hun voordeel en het was 1-1. Hier hadden we in de derde set even last van maar ook toen ging de schroom er weer vanaf en tot 20-19 was ook deze set erg close. een paar persoonlijke fouten op een rij en Tupos stond plots 2-1 voor. Iets wat ook zomaar omgekeerd had kunnen zijn.

De 4e set hebben we Tupos slim en bekeken weggezet en met ruim verschil gewonnen. 25-16 in ons voordeel

De beslissende 5e set wisselden we met een 8-4 achterstand maar het geloof was er wel, een paar foutjes meer als zij waren de reden.

Goede servicedruk (iets wat we veel hadden in de wedstrijd) zorgde dat we op 9-8 voor kwamen. spannende rally’s en net iets meer lef bij ons waardoor we op 13-11 kwamen. Een bal in of uit de scheids wist het niet dus opnieuw en ja hoor daar was de 14-11 (ipv de 13-12) en ook de 15-11. Een 3-2 overwinning die er mocht wezen en waarbij de aanvulling van dames 3 er ook echt mocht wezen. Dames bedankt daarvoor.

Volgende week de laatste wedstrijd van het jaar 2010 thuis tegen Liessel. Hier is de steun van publiek weer welkom en voor onszelf de kunst om het setverlies van de heenwedstrijd weg te spelen. 17.30 uur beginnen we en jullie zijn er ook toch!!!