Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Goede overwinning Dames 24
apr

In de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen kwam de nr. 2 van de stand naar Grashoek om die plaats veilig te stellen. Tupos had de voorbije weken al veel punten laten liggen en kon zich geen foutje meer permitteren. In de eerste set waren het onze dames die al snel een voorsprong opbouwden waarbij we uitliepen naar 19-10. Tupos kwam door wat foutjes terug tot 24-21, niets aan de hand denk je dan.

Een goede servicebeurt en 3 persoonlijke fouten verder was het plots 24-24. Die gelijke stand namen we mee via 28-28 naar 30-30. Beiden hadden de kans de set te beslissen maar het waren onze dames die de winst binnen haalden met 32-30. In de tweede set speelden we vergelijkbaar en bouwden wederom een flinke voorsprong op via 14-11 naar 20-14. Deze keer geen inzinkinkje en set 2 werd winnend afgesloten.

Mooi om te zien wat we na een goede training voorbije week nu konden laten zien, als we dat toch eens iets vaker gekund hadden. De 3e set lukt het ons ook weer om de druk bij Tupos te leggen. Zij stapelden fout op fout en wisten zich met ons spel geen raad. 3-0 tussen stand en trots waren ze voordat ze aan de laatste set begonnen maar een 4-0 overwinning moest mogelijk zijn. Het tegendeel was waar door de blijdschap van het winnen van de 3e set en dus de wedstrijd was de concentratie weg om ook het vijfde puntje binnen te halen. 6-1 achterstand en 14-5. Toen leek even de wil terug maar het ging niet meer, jammer van de laatste set, maar een erg goede overwinning en mooie afsluiting in de laatste thuiswedstrijd.

Volgende week nog even naar Panningen om 16.30 uur waar voor Pansign het belang van ontlopen van degradatie nog van belang is en meteen na de wedstrijd naar Meijel om 19.00 uur om Dames 4 naar het kampioenschap te schreeuwen zodat we vervolgens een nog leuker feestje kunnen bouwen in de Ankerplaats.

Terug
^ Terug naar boven