Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames 2: Twaalf punten uit drie wedstrijden.9
okt

Voor de derde maal op rij sloten we vandaag een wedstrijd af met een 3-1 zege. De wedstrijd leek bijna een kopie van die van vorige week tegen Pex HHC. Vandaag was Peelpush de tegenstander. een jong team met veel volleybalkwaliteiten was onze tegenstander. Zij hadden er een gewonnen en een verloren dus wat wordt het vandaag.

De eerste drie sets waren vergelijkbaar aan vorige week, goed activiteiten niveau, geweldige service druk zorgde ervoor dat Peelpush niet aan volleyballen toekwam. Na twee sets gewonnen te hebben met 25-12 en met 25-18 viel Loes uit met een schouderblessure. Robin van het derde was niet voor niets met ons mee en zij was een waardige vervanger van de geblesseerde Loes. Geen vuiltje aan de lucht en ook de 3e set werd met ruime cijfers binnen gesleept 25-16.
Na twee weken een 3-1 winst wil je ook wel eens met 4-0 winnen zou je denken. Alles doorgenomen en vol overtuiging dat het vandaag zou gebeuren het veld in voor de laatste set. Na drie punten kon je het al zien, de spanning was er vanaf de concentratie net iets minder en een tegenstander die plots gebruik ging maken van onze fouten en die dingen ging doen die wij de eerste 3 sets goed deden. De gehel set achter de feiten aan en met 25-20 ging deze dan ook verloren. Wat telt is dat de 3e 3-1 overwinning een feit is en we met 12 punten koploper zijn in deze poule. Goed bezig dames die 4e set komt ook wel neem ik aan. Volgende week wacht ons in Kessel een oude bekende, een team wat samen met ons naar deze poule is verkast. Wie het wil zien zorgt ervoor dat hij om 19.00 uur in Kessel is want dan zijn wij er ook om onze ongeslagen status een vervolg te geven.

Tot dan, Christian Meulendijks.

Terug
^ Terug naar boven