Complete off-day Dames 2

Nog zo goed gewaarschuwd voor onderschatting van deze tegenstander maar het heeft niet mogen baten. In Maasbree heeft Asterix ervoor gezorgd dat wij weer met beide beentjes op de grond staan. De gehele wedstrijd liepen wij achter de feiten aan, met een te laag activiteitenniveau en een te laag scoringspercentage wisten wij Asterix op geen enkele wijze onder druk te zetten.

Zij speelden een beter spel dan verwacht en wisten deze wedstrijd terecht hun eerste 4-0 overwinning binnen te halen.

Wij krijgen nu samen weer twee weken de tijd om de neuzen dezelfde kant op te zetten en te laten zien dat we met een teamsport bezig zijn.

Met een gezamenlijke inzet, opkomst en de wil om tijd vrij te maken voor ons team ben ik ervan overtuigd dat wij heel snel het spelletje en het plezier hebben om het elke volgende tegenstander weer lastig te maken. Dames kop op en we gaan ervoor.

Inge wensen wij via deze plek een spoedig herstel toe, zorg maar dat je snel beter wordt want we kunnen iedereen goed gebruiken en voor Steef geldt ga lekker genieten van je zwangerschap en blijf ons zolang als het kan steunen. Tot 4 december in de Ankerplaats dan spelen wij onze volgende wedstrijd om 17.30 uur tegen Maasdal.