Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

4 punten erbij voor Dames 219
dec

De enige wedstrijd in onze poule vandaag was de terugwedstrijd tegen LIVOC. Hier hadden we nog een appeltje mee te schillen. De eerste wedstrijd van het seizoen was geeindigd in 3-1 en daarmee hadden we 1 set teveel weggegeven. Dit moest vandaag met de hulp van onze nieuwe libero en 3 speelsters uit het 3e damesteam zeker lukken was de mening van de speelsters.

Erg voortvarend kwamen we uit de startblokken en we lieten zien welke hoek van het veld niet gedekt werd door onze tegenstander. In mum van tijd was het 25-14. Niets aan het handje. De tweede set leek wel een kopie van de 1e wedstrijd. De gehele set achter de feiten aan, te gemakkelijk de 1e set gewonnen, teveel persoonlijke fouten en de stand was na 20-25 weer gelijk.

Met de opstelling uit de 1e set werd er begonnen, de gehel set ging het gelijk op. we hadden livoc in de wedstrijd laten komen en daar hadden we nu last van. Toch werd deze set met 25-23 gewonnen. Hier lag de basis voor de 3-1 overwinning want de 4e set werd een makkelijke prooi. Via 10-6 liepen we uit naar 17-10. om uiteindelijk de set te winnen met 25-19.

Lekker met een overwinning het oude jaar uitgeluid en een mooie basis om aan een goed 2011 te beginnen. Onze eerste wedstrijd in het nieuwe jaar is pas op 15-11-2011 tegen Pansign we zien jullie dan in de Ankerplaats en wensen jullie en je gezin een hele fijne kerst toe, een knallende jaarwisseling en een goed sportief maar vooral gezond 2011.

Terug
^ Terug naar boven