Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Zuur puntverlies dames Grashoek6
feb

Na de topper van vorige week die ruim werd verloren van Athos, stond de voorbije week voor de Grashoekse dames in het teken van de wedstrijd tegen Melderslo.
Dat dat geen gemakkelijk potje ging worden was de verwachting van de coach en dat viel achteraf reuze mee. Maar dat gold dan voor de wedstrijd met uitzondering van de 2e set.
In een meteen felle opening van de wedstrijd was het Grashoek die de punten maakte. Dit deden ze voor zichzelf maar ook voor Melderslo. Een goede pass/bal werd afgewisseld met een persoonlijke fout. Daardoor ging de set gelijk op van 5-5 naar 15-15. Een time-out en de neuzen omhoog zorgde voor een verbetering waardoor de set met 25-16 aan Grashoek toekwam.
Dan in de tweede set de opstelling maar laten staan, als je zo goed uit de 1e set komt. Maar dat liep even anders. Melderslo speelde vrij uit en aan Grashoekse zijde gingen vele simpel lijkende dingen mis. De gehele set werd er tegen zichzelf gespeeld en de wissels konden wederom het tij niet keren. Met 25-20 pakte Melderslo de 2e set en een vlaai van Athos en Grashoek verloor daarmee een duur puntje in de race om plek 1 in de stand.
Set 3 en 4 liet Grashoek zien waarom ze op plek 2 staan en liet Melderslo met 25-13 en 25-18 geen kans om de stunt van de tweede set te herhalen.
Een overwinning die voelt als een verlies dat is de smaak die aan het eind van de wedstrijd overheerste.
Nu twee weken de tijd om de zaak op de rit te brengen voor de wedstrijd tegen Athos in Grashoek. 18-2-2017 is om 19.00 uur de aanvang van deze belangrijke wedstrijd. Dicht Grashoek het gat naar positie 1 of is het Athos dat met de winst gaat strijken?

Terug
^ Terug naar boven