Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Vijf punten voor Grashoek11
dec

Na de goede wedstrijd van vorige week tegen de nummer twee, mochten de dames van Grashoek deze week op bezoek bij het tweede team van Horn de nummer twee van onder.
Dat de stand niet alles zegt was vandaag een voorbeeld van. De eerste set ging het gedurende de gehel set wat moeizaam. Het was Horn dat minder fouten maakten en de dames van Grashoek kregen geen goede serve geslagen. Gecombineerd met de misserves moesten we continu het voordeel aan Horn laten. De foutenlast verlaagde richting eind van de set en op 23-23 kwamen we langszij. Grashoek liet de kans niet lopen en haalde met 25-23 de eerste set binnen.
De tweede set was een kopie van de eerste met als uitzondering dat de serves minder vaak mis gingen. Hierdoor werd het verschil in punten meteen groter en werd de set met 25-19 gewonnen.
De altijd lastige derde set moest ook maar eens gewonnen worden en zo geschiedde. Wat in de eerste set mis ging redde ons nu. Sterke serve beurten waren noodzakelijk om de set binnen te halen. En dat lukte ook.
De laatste set werd een formaliteit. Hetzelfde als in de derde set lag de druk bij Horn en serveerden we weer goed, waardoor we ook het 5e wedstrijdpunt mee konden nemen naar Grashoek. Een terechte overwinning, maar wel de nodige aandachtspunten voor het team zodat we volgende week in de wedstrijd tegen de koploper Tupos voldoende weerstand kunnen bieden. Een echte test of we op weg zijn naar een vaste plek in het linker rijtje. Kom Dames 1 aanmoedigen en laten we kijken hoever we komen in onze eigen Ankerplaats.

Terug
^ Terug naar boven