Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Verslag 1e oefenwedstrijd5
sep

Met de vakantie nog in de benen samen met een paar trainingen en wat kwark was een van de tegenstanders uit de competitie onze tegenstander van vandaag.
In Panningen begonnen we redelijk aan de wedstrijd, wat onwenning door een teamgenoot, wat vreemd in de sporthal spelen, een paarse vloer etc etc. werden er ook excuses gezocht.
Weer ritme opdoen en aan elkaar wennen was het doel en daar zijn we redelijk in geslaagd. Ondanks dat het nivo af en toe bedenkelijk ver weg zakte.
Voor beide teams was duidelijk dat er nog het nodige werk aan de winkel is alvorens aan de competitie te beginnen. Voor ons geeft dat niks. Vijf spelers uit het dames 1 van vorig jaar zijn aangevuld met 5 spelers uit dames 2.
Een combinatie die in goeden doen kan resulteren in een aantal hele leuke wedstrijden. Doel is dan ook om de huid zo duur mogelijk te verkopen in elke wedstrijd onder het motto “Niks voor Niks”.
De kop is eraf, op naar het komende weekend. We spelen dan in Panningen tegen twee teams die beide een klasse hoger spelen. Benieuwd hoe dat zal gaan? Om 18.30 uur beginnen we. Tot ziens.

Terug
^ Terug naar boven