Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Koppositie gehandhaafd door Grashoek Dames12
dec

Als koploper op bezoek bij Hovoc in Horst hadden de dames de mogelijkheid om de koppositie te delen met Athos uit Sevenum. Het was dus zaak om niet tegen onnodig setverlies aan te lopen en daarmee de verworven positie te behouden. Grashoek kwam goed en fel uit de startblokken, geen servicefouten en de druk bij Hovoc leggende werd set 1 afgerond met 25-9. Set twee vertoonde een vergelijkbaar beeld. Hovoc had niks in te brengen tegen het degelijke spel wat de Grashoekse dames lieten zien. Zelf niet super goed maar opperste concentratie bracht de dames van Grashoek ook de tweede setwinst met 25-10. Wat wil je nog meer. Het meegereisde publiek vroeg zich af of het nog een wedstrijd zou worden of een walk over.
Set 3 en 4 stonden averechts tegenover de eerste twee sets. Een beetje minder concentratie, de een na andere speler haalde haar nivo niet meer. De coach van Grashoek vond het nodig om eens even boos te worden. Geen extra inzet maar gewoon je ding doen was het devies in de time out. Hovoc wilde echter niet opgeven en bleef binnen twee punten van Grashoek. Uiteindelijk eindigde set 3 in een 25-21 winst, maar wat ging het moeizaam.
Waar de dames van Grashoek in de tweede set het beeld vervolgden van de eerste set vonden ze dat nu nodig om dat in set 4 te doen zoals in set 3. Gelukkig eindigde deze set ook in het voordeel van Grashoek met 25-18.
Het belangrijke 5e punt werd meegenomen naar Grashoek. En nu maken ze zich op voor de laatste wedstrijd van 2016. Volgende week spelen we in de Ankerplaats van Grashoek tegen de nummer 11. Komen jullie allemaal kijken hoe Dames 1 het jaar 2016 afsluit? Wij zorgen voor het publiek voor de kerstkransjes, dus kom ook.
P.S. om 17.00 uur eerst met zijn allen naar dames 2 van Grashoek kijken. Zij spelen de topper tegen Asterix dames 2 en rekenen ook op jullie steun. Dus lekker een avondje volleybal kijken met zijn allen.

Terug
^ Terug naar boven