Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Grashoek verslaat koploper18
dec

Een krachtmeting met koploper Tupos was de wedstrijd van de dag. Waar staat Grashoek, sluiten we aan bij de top 5 of haken we af. De gymzaal de Ankerplaats moest ons ook nog een voordeeltje brengen. Dan maar van start, waarbij de opdracht goed serveren en gericht ons zou kunnen helpen. Loop jezelf niet voorbij en laat zien wat je waard bent. Belangrijkste Tupos had iets te verliezen en Grashoek niet.

In start van de wedstrijd ging het gelijk op naar 4-4 en 8-8. Wat aftasten van de teams en spelers. De spanning nog best aanwezig want Grashoek was de eerste punten niet weggespeeld. Je best doen en laten zien wat je waard bent. De eerste kleine voorsprong na een goede serve serie was een feit 12-9 voorsprong op het score bord. Deze werd met gevarieerd spel uitgebouwd naar 21-14. Tupos kwam nog terug tot 21-19 maar toen was het klaar. Met 25-21 werd de eerste set winnend afgesloten en zowaar stond Grashoek met 1-0 voor. En er was meer te halen, dat voelde je aan alles.

En dan begint de tweede set en is het in mum van tijd 7-2 voor Tupos. Deze achterstand hadden we de gehele set last van. Op 16-16 kwam Grashoek nog even langszij maar toen was het Tupos wat door kon naar het einde van de set 25-21 voor Tupos en de wedstrijd was volledig in evenwicht.

Maar de goede energie zat aan grashoekse zijde. De 3e set was het Grashoek wat de klok sloeg. Tupos kreeg alle kanten van de gymzaal te zien. Een 10-2 voorsprong werd uitgebouwd naar 20-6. Zo’n grote voorsprong tegen de koploper!! OP 24-12 haperde het even. Maar liefst 7 punten mocht Tupos nog maken voordat Grashoek de trekker overhaalde en een 2-1 voorsprong nam in sets.

Zou de 4e set de laatste zijn? Het beeld van de 3e set kwam terug wederom nam Grashoek een voorsprong van 11-3. Dit geloof je niet als je voor Grashoek bent. En terecht? Tupos gaf zich niet gewonnen en ging foutloos serveren, de pass van ons kon er niet mee overweg en verkrampte. Dit had gevolgen en Tupos zag de 5e set aankomen want ze bogen de achterstand om naar een voorsprong van 18-15. Robin serveerde ons langszij naar 19-19. Ok dan de set pakken dames en genieten. 22-22 werd het en toen was het af door een goede serve van Yara werd het 25-23 werd de 4e en laatste set gewonnen en de wedstrijd met 3-1. Een hele knappe en mooie prestatie van dit team wat vertrouwen geeft dat we het wel kunnen. De nummer 1 en 2 verslagen in eigen huis. Volgende week komt voor de laatste wedstrijd van 2017 het studententeam van Fyrfad op bezoek, de huidige nummer 3. Wij gaan niks voor niks weggeven, maar het feit dat nummer 1 en 2 al verslagen zijn zegt even niks voor komende week, dus goed trainen en dan …. Maar de wedstrijd begint om 19 uur en op 0-0. We zullen het zelf moeten doen en dan weten we na volgende week waar we staan halverwege de competitie. U komt ons toch ook aanmoedigen en de mooie nieuwe outfit bekijken. Tot dan.

Terug
^ Terug naar boven