Grashoek Dames melden zich in het linkerrijtje

Alle ploegen uit het linkerrijtje spelen vandaag tegen elkaar. De kans om met een “verplichte” zege op het gedegradeerde Horn een aantal ploegen in te halen. Onderschatting en gemakzucht zijn in deze wedstrijden de grootste tegenstanders. Het team kende de opdracht en de dames van Grashoek hadden even nodig om deze uit te voeren. De eerste set werd meteen een 6-2 voorsprong gepakt en toen dachten ze al dat ze er waren. Persoonlijke foutjes zorgde er zelfs voor dat Horn zelfs een voorsprong pakte op 12-13. Een kleine donderspeech was nodig om de zaak op gang te krijgen en dat had het gewenste effect. Grashoek liep uit naar 21-14 en pakte met 25-17 de eerste set.

De tweede set was het wel vanaf punt 1 dat de druk gelegd werd bij Horn en daardoor een gat geslagen werd naar 9-3. Leuke energie bij de dames van Grashoek en mooie punten werden er gespeeld wat resulteerde in een 25-15 setwinst. De derde en de vierde set waren een kopie van de eerste twee. In Set drie eerst even Horn wat bij kon blijven en daarna het gat geslagen. Grashoek pakt met twee keer 25-14 deze sets en daarmee 5 punten.

In de stand komen ze daarmee op plek 6. Volgende week gaan de dames van Grashoek op bezoek bij de buren uit Baarlo. Tupos heeft de druk voor zich zelf verhoogd door voorbije week 0 punten te halen. De voorsprong op Furos is bijna weg en daarmee kan Tupos zich niet nog een misstap permitteren in de race om het kampioenschap. Gaat Grashoek wederom zorgen voor een verrassing? Om 18.30 uur begint de wedstrijd.