Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Eindelijk goed resultaat voor Dames 123
jan

Na de “gebruikelijke” winterdip waar het team schijnbaar aan lijd weer eens een positief geluid uit de Ankerplaats. Tegen Meterik moest maar weer eens resultaat geboekt worden. Uit werd deze wedstrijd nipt gewonnen maar dat was geen zekerheid voor de thuiswedstrijd.

De eerste set werd vrij goed begonnen, iets wat vaak wel anders is. Via 10-6 en 19-14 werd deze set gewonnen met 25-19. We gingen proberen deze lijn voort tezetten in de 2e set.

Het verloop van de set was eigenlijk dezelfde als set 1. Zonder zelf echt groots tespelen bleven we vrij makkelijk overeind. 25-20

Set 3 was een heel ander verhaal. Meterik kwam behoorlijk door op de buitenkant. En ze wisten ons met goede floaters in de problemen te brengen. Doch voelden we dat dit de belangrijkse set was! We hadden namelijk weeks ervoor ook met 2-0 voor gestaan, maar toch niet kunnen winnen. Constant liepen we in deze set een paar punten achter richting de 20 hadden we ze bijna ingehaald. Spannend bleef het tot 24-24 waar een goede service en een goede PRIKBAL!! ons alsnog de set en de wedstrijd opleverde.

De 4e set ging gelijk op, omdat we eigenlijk niet echt fatsoenlijk voor de kansen gingen. Op 70% win je in onze poule geen sets. Dus deze werd onnodig aan meterik gelaten met 23-25.

Mooi om te zien dat we er verdedigend voor gingen gedurende de hele wedstrijd en met vlagen was het spel echt goed.

Volgende week met een klein aantal richting Den Dungen. Deze opgaande lijn voortzetten is het doel.

Terug
^ Terug naar boven