Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames 1 VC Grashoek klaar voor competitiestart18
sep

Na een welverdiende vakantie en het goede nieuws dat het seizoen 2017-2018 gespeeld gaat worden in de 1e klasse werd een drietal weken geleden begonnen aan de voorbereiding van het seizoen.
De vakantie luiheid moest er nog uit maar de groep had er zin in. Helaas nog niet op volle oorlogssterkte maar dat komt wel.
De aanloop naar de competitiestart van volgende week zaterdag ging gepaard met wat Ups en Downs. Complimenten van oefen tegenstanders, verbazing bij publiek en trainer waar de dames van VC Grashoek alweer toe in staat waren alsmede ook verbaasd hoe bepaalde vastigheden met de vakantiezon verdwenen waren.
Zondag 17 september was het derde weekend op een rij dat er een driekamp gepland stond. Twee weken geleden waren het Accretos en Tupos (beide tegenstanders in de competitie) die nog een maatje te groot waren. Vorige week Athos, de kampioen van vorig seizoen, en Hovoc d2 de ploeg waar VC Grashoek de PD van verloren, hier ging het al beter en een aantal sets met winst waren het gevolg.
Voorbije zondag in de vertrouwde eigen omgeving werden Meterik D1 en Peelpush D4 aan de zege kar gebonden. We zijn er nog niet, want het aantal spelers is nog krap. Maar laat de competitie maar beginnen.
Komende week wacht ons de hernieuwde kennismaking met de 1e klasse in en tegen Voerendaal. Het trouwe publiek wat VC Grashoek vorig jaar ook in uitwedstrijden gesteund heeft, zal dit jaar iets meer tijd moeten reserveren. Voor degene die willen en daar hopen de Grashoekse dames natuurlijk op zijn van harte welkom in Voerendaal. Aanvang wedstrijd 16.30 uur. We hopen vele van jullie te zien.
Middels de site en Facebook zullen we proberen jullie op de hoogte te houden van de vorderingen en resultaten. Wij wensen jullie allemaal een sportief seizoen toe en veel volleybalplezier.

Terug
^ Terug naar boven