Dames 1 ondanks blessures naar overwinning

Het einde van de competitie is in zicht, waar we bijna de gehele competitie fit bleven zijn deze laatse weken slopend. Met knie, enkel en en rug problemen was het een hele puzzel om een fit team op de been te krijgen. Met hulp van Mireille en loes begonnen we aan deze klus. Doelstelling thuis ongeslagen blijven en de de 4e plaats in de ranglijst op eisen.

We gingen redelijk van start iets teveel foutjes van onze zijde zorgde ervoor dat Set Up redelijk gelijke tred kon houden. Rond de 14 werd er een gat van 4 punten geslagen wat we eenvoudig uitspeelde tot 25-18.

De 2e set was een heel ander verhaal, teweinig servicedruk en geen overtuiging zorgde ervoor dat we de hele set achter de feiten aan liepen. 17-25.

Het besef kwam terug in de 3e set, met veel druk werden de foutjes van Set Up hard afgestraft. bij een veilige voorsprong mochten de 2 jonge honden ook nog wat puntjes maken. Mooi om tezien dat deze talenten moeiteloos mee kunnen in een goed draaiend Dames 1 25-13.

Nu nog de overwinning, de 4e plaats , en de tot nu toe ongeslagen thuis status behouden. Dit werd gedaan met verve, Set Up werd ook in deze set weggespeeld 25-17

Met wederom speelminuten voor de jeugd, werd een 3-1 overwinning binnen gehaald.

Volgende week een wedstrijd om de bekende baard………… Toch zou een jaar niet verliezen thuis een geweldige prestatie zijn!

Met Livoc als tegenstander word volgende week de competitie afgesloten met aansluitend een spetterend feest in de Ankerplaats.

Mireille en Loes bedankt voor jullie tijd en inzet, goed gespeeld dames!