Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames 1 eindigt voorbereiding naar wens21
sep

In het laatste weekend van de voorbereiding was het de kans voor spelers om zich in the picture te spelen maar het uiteindelijke doel was om wederom samen een stap voorwaarts te zetten.
Met de nieuwe Jell (ook nog wennen om te roepen) Niks voor niks bonden we de strijd aan tegen Meterik dames 1 die in de competitie een klasse hoger uitkomen.
Met leuk afwisselend spel lieten we zien dat we goed mee konden en zelfs meer dan dat. Met regelmaat legden wij hen ons spel op. Leuke nieuwe dingen en ook lol en plezier.Na drie sets gespeeld te hebben moesten we de winst aan Meterik laten. Maar het compliment van de oud dames 1 trainer konden we in onze zak steken.
Onder genot van cake soep druifjes tomaatjes en wat bounty en snicker werd de tussenliggende wedstrijd overbrugt.
Vervolgens wachtte ons Accretos uit Roggel. Hier lieten we zien wat we kunnen. Zeker in de 2e set die met 25-8 gewonnen werd. Per saldo twee wedstrijden die weer zaken toevoegden aan een goede voorbereiding.
Een voorbereiding die laat zien dat we een brede groep hebben die goed aan elkaar gewaagd is. Als coach prettig om te zien dat er weinig verschil is tussen de diverse opstellingen om het gewenste nivo te halen.
Gezegd mag worden dat de voorbereiding naar wens verlopen is. Goede trainingsarbeid en samenspel met de juiste energie gaan we brengen naar de start van de competitie op 1-10-2016 thuis tegen Active Rooy 2.
Nog twee weken hard trainen en dan knallen. Komen jullie ook kijken naar de seizoensopening van dames 1; 1-10-2016 om 19.00 uur is de Ankerplaats the place to be

Terug
^ Terug naar boven