Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Nivo 1 i.c.m. Volleybalspeeltuin

Speelsters:

Lieke van Bree, Lize Dircks, Suze Gommans, Elena v/d Goor, Lobke Hendrix, Janna Smeets, Bente Steeghs, Fenne Timmermans, Jans Vaessen en Lize Winkelmolen.

Coaches:

Ted Vaessen en Nancy Winkelmolen.

Trainers:

Jill Kuijpers (hulptrainer), Lynn Steeghs (hulptrainer) en Mieke Verstappen.

Trainingstijd:

Zaterdag 12.15 – 13.15 uur

De kinderen die afgelopen seizoen CMV hebben gespeeld, spelen de eerste helft van het komende seizoen ook weer de toernooitjes.

Dit zijn alvast de datums: 18 december, 22 januari


VC Grashoek wil kinderen v.a. 4 jaar in de volleybalspeeltuin op een speelse en leuke manier kennis laten maken met volleybal. Alle oefeningen worden in spelvorm gegoten, zodat het goed aansluit bij de belevingswereld van jonge kinderen. In de speeltuin kunnen ze lekker een uur ravotten met bal, zonder bal, rennen, slingeren en allerlei andere leuke dingen. De speeltuin is speels, actief en heeft de motorische en sociale ontwikkeling van het kind tot doel.

Mocht jullie dochter of zoon interesse hebben, zijn ze welkom om 3 keer mee te komen spelen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Voor meer informatie  neem dan contact op met:

Wendy Houben               mayco-wendy@home.nl            0615445153

Sandra ter Voert             san26477@hetnet.nl                     0630411753


 

Bekijk de foto’s:

^ Terug naar boven
Volg ons nu ook op Twitter!