Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Stand van zaken m.b.t. de zaalafkeuring van de Ankerplaats7
sep

Na inventarisatie door de NeVoBo in ons district zijn er 21 zalen afgekeurd bij diverse verenigingen. Zaal de Ankerplaats hoort ook bij deze afkeuringen. Onze speelzaal is afgekeurd op twee zaken: hoogte en ruimte rondom het speelveld.

De gevolgen hiervan zijn de volgende:

  • om NeVoBo competitie te mogen spelen in de Ankerplaats zal dispensatie moeten worden aangevraagd bij de NeVoBo.
  • voor het seizoen 2010/2011 wordt per definitie dispensatie verleend mits een plan van aanpak wordt ingediend bij de NeVoBo. Dit is gedaan door het bestuur. Dit plan van aanpak bevat onze visie op deze situatie en hoe we hiermee om willen gaan.

Onze visie is duidelijk; laat VC Grashoek haar wedstrijden spelen in Grashoek. Omtrent de Ankerplaats voorzien wij geen problemen. Onze teams spelen niet op een dusdanig niveau dat onze zaal een grote belemmering vormt. Daarbij verkeert de Ankerplaats verder in een uitstekende staat en ligt het op een perfecte locatie. Ons advies in het PVA is het koppelen van de dispensatie aan het speelniveau (bijvoorbeeld t/m promotieklasse dispensatie vrij).

We zijn in gesprek met de gemeente en met stichting de Ankerplaats; de gemeente deelt onze visie en gaat de NeVoBo aanschrijven met deze boodschap.

Mochten we nieuws m.b.t. dit onderwerp hebben, dan houden we jullie op de hoogte.

Namens het bestuur,

Eddie Kersten

Voorzitter VC Grashoek.

Terug
^ Terug naar boven