Inventarisatie verenigingskleding

We zijn bezig geweest met het inventariseren van de kleding die de vereniging VC Grashoek in samenwerking met sponsoren in het bezit heeft. Dit betreft wedstrijdshirts, trainingspakken, sporttassen, polo’s en scheidsrechtersshirts.

Graag willen we jullie medewerking met betrekking tot de uitleen en teruggave van deze kleding, indien jullie stoppen het zij als actief spelend lid, vrijwilliger en/of scheidsrechter. Onderstaande informatie is terug te vinden in de infobrief.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, dan kun je contact opnemen met:

  • Shirtbeheer (Dorrie en Anke Reinders): 06-20291383 / 077-3074691
  • Secretariaat VC Grashoek (Connie Gommans): 077-3077597

Adres:
Alle kleding van VC Grashoek dient ingeleverd te worden bij Dorrie en Anke Reinders, Marisstraat 67.

Kleding:

  • Wedstrijdshirts: op het einde van het seizoen moeten alle wedstrijdshirts ingeleverd worden.
  • Trainingspakken en sporttassen: seniorleden die het komende seizoen geen actief volleybal gaan spelen dienen tegelijkertijd hier ook hun trainingspak en eventueel sporttas in te leveren; blijf je actief volleyballen binnen onze vereniging, dan hoef je deze zaken niet in te leveren.
  • Vrijwilligerskleding (zwarte verenigingspolo, scheidsrechtersshirts en commissieshirts): vrijwilligers dienen deze kleding in te leveren als ze stoppen met hun vrijwilligerstaak.

Let op:
Graag een briefje op de betreffende kleding spelden met jullie naam zodat deze inlevering goed geregistreerd kan worden, dit ook met betrekking tot de teruggaaf van de borg van een trainingspak. Deze borg wordt door de penningmeester verrekend met de contributie inning, hier krijg je een overzicht van met de contributiebrief. Enkele teams binnen onze vereniging hebben eigen tassen of teamkleding; het beheer hiervan blijft binnen het betreffende team en zodoende niet onder bovenstaande regeling.