VC Grashoekdag 2009

Zondag 13 september, een twee weken voor aanvang van de nieuwe competitie, presenteerden zich tijdens de VC Grashoekdag alle jeugdteams aan de aanwezigen op de vc grashoekdag.

Elk team deed dat op haar eigen manier. Naast de jeugdteams waren er ook nog een aantal andere teams die op de uitnodiging ingegaan waren, waarbij dames 2 de kroon spande. Voordat we de teampresentatie starten werden degene die 25 jaar lid waren van de vereniging door het bestuur in het zonnetje gezet en door de aanwezigen gefeliciteerd. Annemie Janssen, Riet Reijntjes, Nelly van Mullekom-Dorsers en Frans van der Velden kregen een persoonlijk woordje een bloemetje en natuurlijk de bij het jubileum behorende horloge overhandigd. De afwezige jubilarissen (Anke Hunnekens, Loed Gielen en Nelly van Mullekom-Zegers) zullen door het bestuuur op gepaste wijze ook nog de aandacht krijgen die bij een jubileum hoort.

Na de teampresentatie liet een goochelaar zijn kunsten zien en vele van de aanwezigen versteld staan van een van zijn trucs. Ondertussen werd een stukje vlees gebakken om de inwendige mens te versterken en werden de loten van de tombola aan de man gebracht. Een tombola die gesierd werd door schitterende prijzen met dank aan de sponsoren en een aantal ons goed gezinde mensen. Dank daarvoor.

Tot slot kregen we van een aantal aanwezige sponsoren de nieuwe wedstrijdballen en een aantal nieuwe ballen overhandigd zodat we het nieuwe seizoen wat hen betreft kan beginnen.

Iedereen die deze dag mede mogelijk gemaakt heeft danken wij op deze manier en zet nu alvast 1e pinksterdag in uw agenda voor de volgende VC Grashoekdag.

Dames bedankt voor de samenwerking met de sponsorcommissie!!

Bekijk de foto’s van de VC Grashoekdag 2009 in ons fotoalbum.

Christian

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *