Walk-over voor dames 2

Als we iets niet verwacht hadden van tevoren dan was het wel de uitslag van onze wedstrijd tegen het derde van Holyoke. Zij waren het tenslotte degene die onze poule-genoot en hun clubgenoot Holyoke 2 lieten ontsnappen in de onderlinge confrontatie met een 3-2 zege. Iets wat ons zeer goed uitkwam.

Onze wedstrijd tegen hen is er nooit een geweest. met 25-3 winnen we de eerste set, veel zeggend. Geen tegenstand, eigen concentratie vasthouden en wedstrijd uitspelen. Genieten van de vijf punten die we bij mochten schrijven en op naar de volgende wedstrijd in Wessem.

Het goede nieuw kwam gisteren uit Meijel waar Peelpush ervoor zorgde dat het verschil met de nummer 2 Holyoke 2 nog groter is geworden doordat Peelpush met 3-1 won van hen. Onze voorsprong is daardoor gegroeid naar 11 punten. Iets wat erg prettig is met de komende wedstrijden in het verschiet.

De eerst volgende staat gepland op 3 maart om 17.00 uur tegen Maasdal, de nummer 4 in de stand. Als je iets wil zal het dan zal het dan weer moeten gebeuren. Eerst lekker carnavallen en dan op naar de laatste 6 wedstrijden.