Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Spektakel op de Peelrand26
mei

Aanstaande zaterdag wordt weer de jaarlijkse gezamenlijke afsluitdag van het volley- en voetbalseizoen gehouden. De jeugd van de volleybalclub en de voetbalclub van Grashoek gaan weer een sportieve strijd met elkaar aan. Diverse leuke spellen zullen de dag opfleuren.

De teams bestaan uit voetballers en volleybalmeiden en spelen op leeftijd tegen elkaar. De stormbaan, de buikschuifbaan, blindvolley, lepel-ei lopen, pannaveld, sponzen gooien en boardingvoetbal zijn bijvoorbeeld enkele van de spellen die we voor zaterdag hebben. Ook het voetballen en volleyen tegen de ouders en de penalty- en opslagbokaal staan weer op het programma. We gaan ervan uit dat het weer net zo leuk wordt als vorig jaar (zie foto’s op de voetbalsite).

 

Ook de jeugdleden van de volleybalspeeltuin mogen er samen een leuke afsluiting van maken met hun eigen spelletjes. Het belooft mooi weer te worden, dus vergeet jullie zwemspullen en zonnebrandcrème niet. We nodigen iedereen uit om er zaterdag bij te zijn, om te kijken of eventueel te helpen. Helpers moeten wel om uiterlijk 11.30 uur aanwezig zijn en zich melden bij de leiding (als je nog niet opgegeven bent via de normale kanalen).

Aansluitend aan dit spektakel hebben we ook nog een knallende receptie waar de kampioenen van de voetbalclub, de B1 en de combinatie A1 (Koningslust-Grashoek) worden gehuldigd om 19.00 uur. Hierna sluiten we deze sportieve dag af met een boel gezelligheid voor iedereen die aanwezig is.

We gaan er zaterdag dus weer een knallend spektakel van maken waar iedereen, jong en oud, ouders, broers en zussen, vrienden en bekenden en ook grootouders bij aanwezig mogen zijn.

Tot zaterdag.

Terug
^ Terug naar boven