NOT Kicked Off in Kick-off te Panningen

Twee trainingen verder en klaar voor een volgende krachtmeting togen we vandaag naar Panningen.
In hun traditionele Kick-off toernooi waren wij present om te spelen tegen twee teams die beide een klasse hoger spelen in de reguliere competitie dan wij.
In zowel de wedstrijd tegen Polaris (uit Helmond) als Olympia dames 2 pakten we de eerste set. (heel iets anders als met 25-5 van het veld getikt worden)
Ons nieuwe motto NIKS VOOR NIKS liet zien dat we ons in dit stadium van de voorbereiding goed konden meten met de twee tegenstanders.
Winnen of verliezen was vandaag geen doel an zich maar het verdere gewenningsproces werd vorm gegeven. Door een blessure en afwezigheid van een andere speelster hadden we vandaag een stand-in voor de Libero en die taak werd door Rinke met een zeer ruime voldoende volbracht. Diverse opstellingen werden getest en daar was er geen een bij die eruit sprong. Een brede selectie die op allerlei manieren aan elkaar gewaagd is.
Tevreden kijken we terug op deze twee wedstrijden. Komende week weer even hard trainen en dan op naar de driekamp aanstaande zaterdag in de Ankerplaats.
We starten om 15.30 uur met de eerste wedstrijd en de tweede wedstrijd start rond kwart voor zeven. Komen jullie ook een blik werpen op onze laatste wedstrijden van de voorbereiding? Welkom zijn jullie, tot zaterdag.