Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

NIVO 4.2 KAMPIOEN !!!21
mrt

In de eerste helft van het seizoen waren het de toernooitjes in nivo 3 die allemaal winnend afgesloten werden. Gisteren was het kampioenschap in Nivo 4 een feit.

Zonder ook maar 1 set te verliezen werd gisteren in Belfeld het welverdiende kampioenschap binnen gehaald. Het team bestaande uit Janne, Janna, Merle, Vera, Anke, Ankie en Maud zorgde in diverse samenstellingen dat de tegenstanders deze competitie allemaal het nakijken hadden. Het in grote getale aanwezige publiek had flink uitgepakt met spandoek en toeters, ratels en andere zaken die herrie maakten om ze een laatste steuntje te geven. Geheel op eigen kracht werden de tegenstanders van gisteren verslagen.

Wederom ongeslagen een seizoenshelft afsluiten is een geweldige prestatie, wie gaat jullie van deze status afhelpen en op welk niveau? Volgende week wacht voor een deel van het team nog het scholenkampioenschap in Panningen en dan natuurlijk de receptie op 13 mei in de Ankerplaats. Noteer deze datum alvast voor jezelf.

Meiden en trainers en coaches: PROFICIAT !!!

Terug
^ Terug naar boven