Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Kampioenen, kampioenen en nog eens kampioenen29
mrt

Na de geweldige wedstrijd van zaterdag van dames 2, moesten de meiden van nivo 5.2 zondag in meyel spelen.

Ze wisten al dat ze kampioen zouden zijn als ze beiden wedstrijden zouden winnen. Dus de spanning was op weg naar Meyel wel goed te merken. Eenmaal in de zaal werden de meiden zo fanatiek met inspelen, dat de spanning helemaal wegtrok. Er werd tegen Peelpush een superwedstrijd gespeeld. Ze gingen voor elke bal en lieten degelijk volleybal zien. Vooral het 3 keer spelen ging erg goed. De serves werden ook allemaal goed benut en vaak 3 punten gehaald uit 3 serves die ze mogen doen. Het publiek (wat in grote getalen was gekomen) heeft kunnen zien welke talenten er in aantocht zijn voor de dames.

De tweede wedstrijd werd ook super gespeeld. Hoewel het nivo hier iets lager lag. De meiden werden niks zenuwachtiger, en lieten zich flink toezingen door het publiek. Grashook, grashook, grashook, d’r is mer ein grashoek. Het is mer een durpke van angerhalf hoes, door veulen we os toes. Na het fluitsignaal kwam de ontlading en werd er een dansje gesprongen in de zaal. De meiden waren zo blij, dat ze naar de douche vlogen om dan gefeliciteerd te kunnen worden door iedereen. Maar het publiek was al snel naar beneden gesneld.

En dus stonden enkele meiden op de sokken de felicitaties in ontvangst te nemen.

Super dames. Wij als coaches zijn supertrots op jullie. Zondag spelen we nog 2 wedstrijden in Panningen. Ook dan mogen we nog een keer tegen Peelpush.

Sandra en Erna.

Terug
^ Terug naar boven