Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

DWF13
sep

Hallo leden,

Omdat we vanaf dit seizoen met het DWF (digitale wedstrijdformulier) gaan werken is het belangrijk dat iedereen weet wat er van hem/haar verwacht wordt. Het is belangrijk dat je jezelf registreert bij de Nevobo.
Onderstaande link is een demo waarop leden zichzelf kunnen registeren (account aan kunnen maken) en waar ze op kunnen oefenen. Het is slim voordat een lid moet tellen, dat ze deze link even doorkijken.
https://dwf-demo.volleybal.nl/inloggen?target=/

Vervolgens is het handig als je de handleiding van het DWF nog eens doorleest.
Onderstaande link is een handleiding voor het DWF. Kijk deze handleiding gewoon eens door, zodat je weet wat er van jou verwacht wordt als teller of scheidsrechter.
https://www.nevobo.nl/cms/download/1668/Handleiding%20DWF%20%27Resultaat%20invoeren%27.pdf

Onderstaande link is een filmpje waarin het DWF wordt uitgelegd. Deze is handig om eens te bekijken. Zo zie je uiteindelijk wat de handelingen moeten zijn en hoe het DWF werkt.

Terug
^ Terug naar boven