Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Degelijke zege Dames 2!2
okt

Zonder kennis van de tegenstander vertrokken we gemotiveerd naar Venray. In een geheel vernieuwde hal kwamen we wat verloren binnen. Nog niets was er klaar. Zouden ze deze vertraging bewust ingezet hebben. Toen de klok 16.00 uur aantikte waren we klaar om te beginnen en was er een veld en een scheidsrechter en ook de teltafel en een teller kwam op het laatste moment opdagen.

De start van de wedstrijd verliep wat stroefjes, we waren er net niet. Concentratie was te min en we speelden de ballen wat makkelijk recht in de handen van de tegenpartij. Rooyse vond dit wel prettig en zorgde ervoor dat ze tot 8-7 goed bij konden blijven. Een time-out was nodig om de zaak wakker te schudden en vervolgens liepen we in mum van tijd uit naar 15-9. Het haperde vervolgens even maar het was duidelijk dat we zelf alles moesten doen om de aandacht vast te houden en het spelletje blijven spelen. Allebei maakten we nog 10 punten en de setwinst was binnen met 25-19. Rooyse had daarmee meer punten gehaald dan noodzakelijk.

Met 3 verse krachten begonnen we aan de 2e set. In deze set wisten we de druk voortdurend bij hen te laten en via 5-2 en 20-8 werd deze set gewonnen met 25-9 een goede prestatie. Nieuw bloed zorgde op dat moment voor het gewenste en passend resultaat.

De 3e set leek op de eerste wederom ging het erg moeizaam (en dit was toch het team wat de 2e set zo makkelijk won) Zou het aan de kant van de zaal liggen, geen idee. we kwamen zelfs achter met 9-8. en ook toen was het klaar via 13-19 werd het 25-16.

De laatste set wilden we geen herhaling van vorige week. Tegen zo’n tegenstander geldt dat je geen punt mag laten liggen en dat gebeurde ook niet 25-13 was de eindstand.

Geen goede wedstrijd van onze zijde maar dat ging ook niet. een degelijke overwinning en daar waren we voor gekomen en 5 punten bij het totaal.

In de wetenschap dat de koploper (Peelpush) ook gewonnen heeft staan we met 1 verliespunt op een mooie tweede plaats na 2 wedstrijden. Volgende week een weekje rust om op 15 oktober thuis te spelen tegen VC Olympia (en die komen helemaal uit Panningen) we beginnen zoals gewend onze wedstrijden om 17.30 uur. Kom gerust kijken wat we dan presteren en of we die 2e plaats in de stand vast kunnen houden.

Terug
^ Terug naar boven