Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Degelijke zege Dames 23
dec

De uitwedstrijd tegen Holyoke 3, de nummer laatst, was er een waar je geen foutje mag maken om de concurrentie voor te blijven. Deze opdracht hadden de meiden gekregen waarbij van belang was dat we zonder onze vaste libero waren en dat we daarnaast nog steeds twee geblesserden hadden toch gewoon ons ding bleven doen.

De gehele wedstrijd lieten we ons verleiden om met het spel van de tegenstander mee te doen. Hierbij werd het alleen in de 2e set even spannend. In deze set kwamen we niet los van de tegenstander en tot 21-20 keken we met regelmaat tegen een achterstand aan. Teveel persoonlijke foutjes werden ook door de nummer laatst goed afgestraft. Uiteindelijk was even alles goed doen genoeg om de 2e set binnen te halen. De rest van de wedstrijd was bijna een formaliteit met nog 2 keer 25-15.

Het goede nieuws kwam later uit Kessel waar we hoorden dat de nummer 2 Peelpush, onze tegenstander van volgende week, in Kessel verloren had met 3-1. En uit Belfeld waar Ledub Holyoke 2 een setje afpakte. Zodat onze beide naaste concurrenten allebei punten lieten liggen.

Deze puntverliezen geven ons wat lucht in de stand en we kunnen met vertrouwen afreizen naar Meijel. Hier zal ons een grote supportersschare ondersteunen (is ons verteld). Maar wilt u ook komen kijken dan vinden wij dat kei leuk. De wedstrijd begint om 19.00 uur en wordt gespeeld in Meijel.

Terug
^ Terug naar boven