Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames1 laat koploper met de schrik vrij21
nov

In een sfeervolle Ankerplaats kwam de koploper VCP op bezoek. Na de forse nederlaag van vorige week wilden we in elk geval goed spelen. Weer werden de keywords overtuiging druk en variatie van stal gehaald. De eerste set liep tot 13-13 gelijk op waarna de gasten een serie maakte van 4 en met 21-15 voorkwamen. Op inzet en passie naderden we ze tot op 1 punt maar konden niet voorkomen dat we de set af moesten geven. 23-25

De 2e set hetzelfde beeld maar nu konden we de set net wel binnenhalen: 25-23. De derde set lieten we meteen in het begin een paar steekjes vallen, en er ontstond een gat van 6 punten 11-17. Nogmaals werd in de time out gemeld om de punten te maken en niet af te wachten. Helaas …..we kwamen wel iets dichterbij maar winnen van de set zat er niet in.

Jammer genoeg haakte onze libero ook af in deze set met fysieke klachten en moesten we geforceerd wisselen. Niet te min, bleven we werken, zwoegen en goed spelen!

De set werd helaas weer nipt met 23-25 verloren… Eindstand 1-3 waarmee we ons zelf minimaal een puntje te kort doen.

Maar qua spel was dit wel wat we graag wilden laten zien en mogen we trots zijn op ons zelf. Volgende week een weekje vrij om vervolgens de laatse uit de rij “top 3” te bezoeken.

Terug
^ Terug naar boven