Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames 2: Topper in D3M met kampioenschap als beloning?19
mrt

Zaterdag 24 maart 2012 speelt ons dames 2 hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen de dames van Peelpush. Het mooie is dat je vooraf aan de competitie niet kunt voorspellen dat die wedstrijd gaat tussen de nummer 1 en nummer 2. In de Ankerplaats wordt om 17.30 uur gefloten voor het eerste fluitsignaal van deze wedstrijd. Een wedstrijd die van groots belang is in de strijd om het kampioenschap. In de heenwedstrijd op 3 november wonnen de Grashoekse dames in het hol van de leeuw met 3-1, iets wat geen enkele tegenstander dit seizoen gelukt is. Destijds werden zij gesteund door een kleine 100 supporters die meegereisd waren naar Meijel.

Hun steun kunnen wij zaterdag ook weer gebruiken om de strijd aan te gaan met de nummer 2. Ons Dames 2 verdedigt een voorsprong van 12 punten. Geen setwinst betekent dat Peelpush nadert tot 7 punten met nog drie wedstrijden te gaan, dan is de strijd weer volledig open. Winnen wij met 4-0 en sturen we Peelpush met lege handen naar huis dan kan het zomaar zijn dat de titel binnen is. Daartoe is de uitslag van de andere nummer 2 tegen de nummer 4 van belang. Maasdal en Holyoke beginnen om 17.00 uur. Bij winst van Maasdal met 3-1 of 4-0 op Holyoke en dus zelf winnen met 4-0 dan is het kampioenschap een feit.

Deze spannende ontknoping van de competitie wilt u toch ook niet missen.

KOM DUS ALLEMAAL DAMES 2 AANMOEDIGEN ZATERDAG 24-3-2012 IN DE ANKERPLAATS AANVANG 17.30 UUR.

Terug
^ Terug naar boven