Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames 2 speelt verplicht nummer23
jan

In de eerste officiele wedstrijd van het jaar 2012 mochten wij starten tegen de rode lantaarndrager Rooyse VK. Normaliter geen probleem op basis van de stand en ook niet op basis van de heenwedstrijd.

Het grote verschil met oktober was dat we nu geen libero meer hebben en dat Annemie er niet bij was met een rugblessure en Meike niet vanwege de enkelbanden.

Opdracht was om de concentratie vast te houden en niet tegen puntverlies aan te lopen.

Voortvarend uit de startblokken en geen tegenstand 25-5 was de eerste set in mum van tijd gespeeld. De tweede set maakte Rooy net wat minder fouten maar het spel liep niet. Ook deze set was snel voorbij. Publiek en spelers haalde de lol uit andere zaken.

De 3e set kenmerkte zich door een opslagserie die begon op 6-5 en die eindigde op 21-5. Lisanne was verantwoordelijk ervoor en de laatste 2 waren zelfs met sprong, met 25-8 ging deze set in de boeken. De wedstrijd uitvolleyballen en het vijfde puntje ophalen mocht niet mis. Toch verslapten we even en op 13-13 kwam dat besef. Met 25-15 bleef ook deze set in Grashoek. Helaas een gebrek aan tegenstand maar wel onze plicht gedaan.

Wij zijn volgende week alweer vrij en kunnen ons dan voorbereiden op de wedstrijd van 4 februari in en tegen Panningen. Een tegenstander die al eens een ploeg verrast heeft en daarom zijn we gewaarschuwd ondanks de stand in de competitie. Mocht je ons aan willen komen moedigen we beginnen om 17.00 uur.

Terug
^ Terug naar boven