Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames 2 pakt 4 belangrijke punten7
apr

In de een na laatste thuiswedstrijd kwam de tegenstander Accretos naar Grashoek met de overtuiging om, net als in de 1e wedstrijd in Neer (4-0), een overwinning te kunnen boeken. Dat paste echter totaal niet in ons plan; punten pakken en de matige prestatie in de uitwedstrijd rechtzetten.

In de 1e set hadden we moeite om het spel te maken. Daardoor konden de sterke aanvalsters van Accretos in stelling gebracht worden en keken we nagenoeg de hele set tegen een achterstand aan. Naarmate de set vorderde kwamen we beter in ons spel en bij 22 wisten we op gelijke hoogte te komen. In de eindfase van de set speelden we met overtuiging en maakte Accretos de fouten met als gevolg de setwinst voor ons met 25-22.

De 2e set was duidelijk voor ons. De hele set hielden we de tegenstander onder druk en pakten overtuigend met 25-16 de setwinst.

Met ongewijzigde opstelling en strijdplan de 3e set in. Accretos wilde zich duidelijk niet gewonnen geven en vocht in deze set terug. Dit resulteerde in een kleine achterstand voor ons (9-11 en 14-15) maar de 2e helft van de set was wederom voor ons. Naast aanvals- en servicedruk werd er knap verdedigd en ook deze set wisten we te winnen; 25-21.

Een 4-0 overwinning lonkte en dus gingen we ervoor in de laatste set. Het bleef lang spannend en na 23-23 gelijke stand bleek Accretos iets meer over te hebben dan wij en haalde toch nog een puntje binnen door de set met 23-25 te winnen.

Ondanks het verlies van de laatste set een prachtige teamprestatie die een mooie en spannende wedstrijd opleverde. De 4 punten die dit oplevert zijn zeer welkom. Met nog 2 zware wedstrijden voor de boeg is de voorsprong van 5 punten op Meterik geen al te ruime marge. Volgende week uit naar Kessel, de nummer 3, terwijl Meterik thuis tegen Aspargos (één na laatste) speelt. Ook de laatste wedstrijden blijft het dus knokken om de punten om PD wedstrijden te ontlopen.
Voor onze supporters; a.s. zaterdag om 19:00 uur begint de wedstrijd in Kessel, we hopen weer op jullie ondersteuning.

Terug
^ Terug naar boven