Dames 2: ONGESLAGEN TOT HET EINDE

De laatste wedstrijd van een geweldig verlopen seizoen werd gespeeld tegen Holyoke, de gedeelde tweede staat met Peelpush. Voorafgaand aan de wedstrijd werden we gefeliciteerd door hen met het behaalde kampioenschap, waarvoor dank. zo laat als dit jaar zijn we nog nooit klaar geweest, de vorige wedstrijd uitgelopen en dan zelf ook nog een vijfsetter spelen, hoe krijg je het verzonnen.

De gehele wedstrijd waren we aan elkaar gewaagd. Lastig is het om de scherpte erin te houden als je weet dat het voor de eer is en anders nergens om gaat. De eer en de wil om te winnen hielp ons wel, ook al straalde dat er niet helemaal vanaf. De gedachte waren al zeker bij het feestje na afloop, maar eerst moest er gevolleybald worden.

In de eerste set speelden we met vlagen zoals het hoort. Een kleine voorsprong verspeelden we regelmaat. Maar uiteindelijk trokken we aan het langste eind met 25-22.

De tweede set was er eentje om snel te vergeten. wij 2 stapjes minder Holyoke een stapje meer. veel individuele foutjes en een dik setverlies was het gevolg. Dan in de 3eset de draad maar weer oppakken, maar op de een of andere manier kwamen we niet los. De gehele set bleef het spannend maar het was het net niet. 2-1 achterstand het gevolg. We zouden hier toch niet tegen onze eerste nederlaag aan gaan lopen. Met de opstelling van de 1e set moest het dan maar gebeuren. De 4e set winnen en zo een kans op de eerste vijfsetter van dit seizoen. Deze set waren wij weer degene die bepaalden en dat resulteerde in een 2-2 stand. De vijfde ste moest dan maar de beslissing brengen.

Deze set hebben we de gehele set laten zien dat we niet wilden verliezen en daarmee onze ongeslagen status wilden behouden. op 8-7 wisselden we om vervolgens uit te lopen naar 14-11. een bijzonder moment waar Meike haar rentree maakte na een half jaar blessure leed. Helaas serve fout , dus er ook weer uit want het was niet af, maar wel goed om te zien dat herstel zorgt dat je volgend jaar aan de bak kunt. De wissel alleen was voldoende want met een seerve fout aan hun zijde ging de vijfde set mee naar huis.

Een slot van een geweldig seizoen samen waarvoor ik jullie, spelers, trouwe supporters allemaal heel hartelijk wil danken. Ik Hoop dat Dames 2 volgend jaar op net zoveel steun mag rekenen. 2e klasse here we come