Dames 2 krijgt wederom nederlaag te verwerken

In Maashees wachtte MVC’64, een middenmoter. Na een paar lastige tegenstanders misschien een kans om punten te pakken. Niets was minder waar. De tegenstander bleek een degelijk team met een sterke aanval. OK niets aan de hand, een goede wedstrijd neer zetten en hopen dat er een paar punten in zitten.

Dat lukte helaas niet; het werd een draak van een wedstrijd. We zaten geen moment lekker in de wedstrijd en speelden alleen tegen ons zelf. De tegenstander was zeker niet perfect of onverslaanbaar, op de schaarse momenten dat onze service en aanval even lukte kwamen ze regelmatig in de problemen en gingen ze fouten maken. Er werden echter te veel onnodige fouten gemaakt en we misten duidelijk overtuiging.

Resultaat: 25-16, 25-17, 25-19, en 25-18, een 4-0 nederlaag dus.

En ja, het zit even niet mee. We hebben een zwaar programma gehad tot nu toe en diverse blessures, waardoor er elke week wel een ander team in het veld staat. Nu een week herfstvakantie waarin blessures tijd krijgen om te genezen en we ons voor kunnen bereiden op de volgende wedstrijd. Dat is op 27-10 thuis tegen Active Rooy. Kom kijken en moedig ons aan, we kunnen de support gebruiken!