Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames 2 Handhaaft ongeslagen status4
mrt

In de lastige uitwedstrijd naar Wessem. Maasdal staat 4e en als zij nog aspiraties zouden hebben dan moest dat vandaag zeker gebeuren en dat wisten wij ook. Voor ons geldt dat iedereen van de koploper wil winnen en de nummer 1 tegen de nummer 4 is dan een mooi affiche. In een kale zaal met weinig sfeer stonden de gezichten strak zo net voor aanvang. De coach had zich laten verleiden om de uitslag die hij in zijn hoofd had hardop te zeggen. maar we konden van start. Een wat afwachtend en aftastend begin, ieder zijn puntjes en via 5-5 werd het 8-5 waarna we een gaatje sloegen naar 15-9. Niks aan de hand zul je denken maar in mum van tijd was het weer 15-14. Degene die de minste fouten zou maken zou de eerste set wel winnen en zo geschiedde, met 25-20 hadden wij de eerste set in de pocket.

De tweede set gewisseld van kant, zelfde opstelling wat kan er gebeuren, nou van alles kan ik je zeggen. na een mooie eerste helft van de set waar we wederom een kleine voorsprong van 17-13 aan over hielden kwam de klad erin. Misserves, foute pass, verkeerde positie in het veld, niet luisteren, ga zo maar door. Wij maken nog twee punten en maasdal maar liefst 12. En daarmee was de stand weer gelijk. Je komt de tweede set uit en moet door. Met een wissel aan onze zijde wat vers bloed. Maar het vuur miste even. Knokken voor wat we waard zijn en laten zien dat we niet voor niets koploper zijn dat was de opdracht. Kleine stapjes vooruit naar een voorsprongetje 15-12. Twee kill blocks op rij van Robin wauw. dat knakte de tegenstander. En we namen een 2-1 voorsprong in sets.

De laatste set? zou wel moeten om de voorsprong in de stand riant te houden. Met een goede serveserie van Robin (eindelijk kwam ze los, want ze had er daarvoor al 6 gemist) liefst 10 stuks was het in mum van tijd 17-10. Nog heel even stribbelde Maasdal tegen maar met 25-14 ging ook het 3e en 4e wedstrijdpunt mee naar Grashoek.

Na vandaag hebben alle ploegen 13 wedstrijden gespeeld en met nog 5 westrijden te gaan is de voorsprong op de nummer 2 opgelopen tot 11 punten. Koesteren want zoals gezegd we hebben er nog steeds 5 te gaan. Volgende week krijgen we bezoek van een talententeam uit Budel. In de heenwedstrijd geen gemakkelijke wedstrijd, dus we zijn gewaarschuwd. Jullie komen toch ook kijken of het lukt om ongeslagen te blijven. komt allen op 10 maart naar de Ankerplaats. We beginnen om 17.30 uur zoals jullie gewend zijn. Tot dan.

Terug
^ Terug naar boven