Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames 2 grijpt mis15
apr

Als je vooraf zegt de punten liggen voor het grijpen in Kessel dan is dat wat overdreven, maar achteraf………
We begonnen de wedstrijd in Kessel door vrijuit te spelen, uitgaan van eigen kracht en zelf het spel maken.
Dat lukte goed in de 1e set, de hele set stonden wij op voorsprong, af en toe kwam Kessel langszij maar dan wisten wij weer uit te lopen.
Ook op 21-21 lukte het ons om te scoren en we liepen uit naar 21-24. De gevleugelde uitspraak “dat mag je niet meer afgeven” was ook hier van toepassing, maar desondanks lukte het Kessel ook nu weer om langszij te komen en in een zinderend slot van deze set moeste we helaas het onderspit delven; 27-25 was de eindstand. Flink balen dus.

Even slikken, op naar de 2e set en de draad weer oppakken. De rollen waren min of meer omgedraaid in de 2e set. Wij stonden het grootste deel van de set op achterstand en kwamen van 10-4 achterstand terug naar 18-18 en even later 24-24. Konden wij nu dat kunstje flikken dat Kessel ons zojuist geflikt had? Helaas niet, met 26-24 ging ook de 2e set naar Kessel.

In de 3e set hadden we moeite om de tegenvallers van de vorige sets te verwerken. Het was een beetje een matte set waarin het zelfvertrouwen van Kessel groeide en wij vochten voor wat we waard waren, maar zoals dat gaat was dat gevecht steeds meer tegen onszelf. We konden niet echt meer een vuist maken en verloren de 3e set met 25-21.

In de 4e set was de weerstand gebroken, 25-11 was de eindstand en de 4-0 voor Kessel een feit.

Nu blijkt hoe belangrijk de 4 punten uit het thuisduel van vorige week waren. De 5 punten voorsprong op nr. 10 Meterik slinkt door deze nederlaag naar 3 punten en om zeker te zijn van de 9e plaats zullen we dus 3 punten moeten halen uit de laatste thuiswedstrijd tegen Hovoc, gewoonweg voor de overwinning gaan dus.
Met steun van het thuispubliek gaan we de klus klaren, dus hopelijk tot zaterdag 17:30 uur.

Terug
^ Terug naar boven