Dames 2 blijft knokken, deze week zonder resultaat

Afgelopen zaterdag reisden we af naar Venray om daar tegen middenmoter Active Rooy weer wat punten te pakken.

Als we het spel van de afgelopen weken weer op konden pakken kon dat zeker lukken.

Daarover kunnen we echter kort zijn. Het spel van de afgelopen weken hebben we helaas, op een enkel moment na, niet kunnen laten zien.

In de eerste set liepen we constant achter de feiten aan, er waren te veel slordigheden, geen overtuiging; resultaat 25-19 verlies.

In de 2e set konden we redelijk goed aanhaken. Tot halverwege de set ging het gelijk op. Daarna liet de servicepass het afweten waardoor we een ruime achterstand opliepen die niet meer ingehaald werd. 25-20 eindstand.

Ook in set 3 en 4 was het verhaal min of meer hetzelfde, waarbij in de 4e set de weerstand gebroken was waardoor het verliescijfers nog wat ruimer waren. Respectievelijk 25-20 en 25-14 zijn duidelijke cijfers die Active Rooy de volledige 5 punten brachten. En hierop was niets aan te merken. We werden geklopt met ons eigen wapen van de afgelopen weken; veel druk met een sterke service. Deze sterke services van Rooyse kostten ons iedere set wel een punt of 8 omdat we deze niet goed onder controle kregen. Gevolg is dan logischerwijs dat de spelopbouw hapert en de aanval niet uit de verf komt. Daarbij opgeteld dat we zelf te veel servicefouten maakten kon Active Rooy dus niet in de problemen brengen.

Helaas dus geen voortzetting van de 2 overwinningen waarmee we het jaar begonnen waren. Nu eerst 2 weekenden vrij om lekker te carnavallen of skiën om vervolgens Aspargos thuis te ontvangen. Deze nummer 11 en dus één na laatste in de stand komt naar Grashoek om punten te pakken tegen een naaste concurrent. Aan ons om alles op alles te zetten om dit te voorkomen en de punten in eigen zak te steken.

23 februari a.s. aanvang 17:30 uur, hopelijk tot dan.