Volleybalclub GrashoekVolleybalclub Grashoek

Welkom op VC Grashoek.nl!
Op deze website vindt u nieuws en informatie over teams, wedstrijdprogramma's, uitslagen, wedstrijdverslagen en competitiestanden van Volleybalclub Grashoek. Heb je nieuws voor de website, stuur even een mailtje naar de webmaster. En bekijk vooral ook even de Facebookpagina!

Dames 2: 4 punten gewonnen of 1 verloren?25
sep

De kop is eraf. De seizoensopening bestond uit de thuiswedstrijd tegen Holyoke 2 uit Belfeld. Voor ons onduidelijk wat we daarvan mochten verwachten.

We kwamen goed uit de startblokken en in mum van tijd was het 10-1. Weinig weerstand en goed eigen spel zorgden voor een ruime setwinst 25-12.

In de 2e set een vergelijkbaar beeld. Via 6-1 en 13-5 was het wederom zaak om goed je eigen opdracht te blijven vervullen en dat deden we. Met leuke ballen zowel verdedigend als aanvallend wisten we het publiek te vermaken. Met 25-13 eindigde ook deze set in ons voordeel.

In de 3e set kwamen we voor het eerst in de wedstrijd op een achterstand. 6-4 was het gaatje wat gedicht moest worden. En dat beseften we dat dat moest gebeuren tegen deze tegenstander via 15-8 eindigde ook deze set in 25-13. Vier punten waren een feit en het vijfde lag voor het oprapen. Zou je zeker zeggen als de eerste 3 sets gezien had.

Het tegendeel was waar. de Vierde set ging jammer genoeg verloren, iets wat niet nodig was wetende dat je nog met 19-16 voor gestaan hebt maar we wel opeens de druk voelden van Holyoke, waarom blijft de vraag. De onrust die er plots was was nergens voor nodig en dat is wel zeker een leerpunt. Wedstrijden als deze moet je winnen met 4-0 en daar gaan we naar op zoek in de volgende wedstrijd volgende week in Venray. wie wil komen kijken mag dat zeker doen. We beginnen om 16.00 uur.

Terug
^ Terug naar boven