Dames 2: 17 keer gewonnen, nog 1 tegaan

In het paasweekend stond er in d epoule maar 1 wedstrijd op het programma. VC kessel-VC Grashoek. In de heenwedstrijd had Kessel het Grashoek nog een paar keer moeilijk gemaakt en zelfs een set meer dan verdiend gewonnen. Vandaag was het allemaal voor de eer. Voor Grashoek gold dat de scherpte er net als vorige week tegen Athos een beetje vanaf was.

Dat gebeurt en hoort bij de mooie reeks die je als team hebt neergezet. Een reeks die vandaag niet doorbroken mocht worden vonden wij. Veel persoonlijke foutjes door het ontbreken van de reeds genoemde scherpte zorgde ervoor dat de setstanden in alle sets redelijk dicht bij elkaar lagen. De tweede set viel zelfs in het voordeel van Kessel, die het daarmee wederom lukte om een puntje over te houden aan deze wedstrijd. En daar waren zij tevreden mee. Plichtmatig hebben wij de wedstrijd uitgevolleybald en na afloop mochten wij de felicitaties voor de 17e keer dit seizoen in ontvangst nemen. Een mooi reeks om trots op te zijn en die een vervolg hoort te krijgen in de laatste wedstrijd in Belfeld op 21-4-2012. Kessel had nog een presentje voor de kampioenen in de vorm van een ‘vluggertje”, die smaakte ons en die smaakte naar meer. Dank je wel dames van Kessel.

Voordta we naar het laatste weekend van deze competitie gaan, zullen we als kampioenen volgende week Dames 1 gaan steunen in hun laatste thuiswedstrijd. Die kunnen zij gebruiken want zij willen nog een plaatsje stijgen op de ranglijst zodat ze mogelijk de PD wedstrijden ontlopen. Komt hen allemaal aanmoedigen en schreeuw ze naar de broodnodige 5 punten. Zaterdag 14-4-2012 om 19.15 uur beginnen ze en wij als dames 2 zijn er, JULLIE OOK????